Tevredenheidsscore: 0
TevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreBeoordelingen

Webshop » beveiligingscamera

Wifi beveiligingscamera, CCTV, bewakingscamera, IP camera

Tegenwoordig zijn CCTV-systemen gebruikelijk in winkels, uitgaangelegenheden, parkeergarages en andere openbare plaatsen. Vanwege eenvoudigere installaties en dalende prijzen wordt het een steeds populairdere keuze voor veiligheidsbewuste huiseigenaren. De meest gebruikte keuze is het kopen van een complete CCTV WiFi-systeem. Geen kabels die van de camera's naar de NVR (Network Video Recorder) leiden of omgaan met complexe netwerkproblemen.

Wij zijn officieel dealer van DSE Italië. DSE produceert al meer dan 20 jaar CCTV-systemen, zij zijn het enige bedrijf in Italië dat gecertificeerde Onvif IP-camera's produceert. We hebben uitgebreid onderzoek gedaan met verschillende camerasystemen van gerenommeerde fabrikanten en wij zijn van mening dat DSE bewezen uitgebreide en kosteneffectieve CCTV-systemen biedt. Onze prijzen zijn gelijk aan die van DSE. Wij bieden onze producten niet aan op Amazon of Ebay.

Bekijk ons ​​assortiment: 100% DIY WiFi Plug and Play. Kits die beschikbaar zijn in meerdere cameraconfiguraties. U heeft er geen technische vaardigheden voor nodig, volg gewoon onze eenvoudige montage-instructies en binnen een paar minuten ziet u uw camera's op uw monitor en/of op uw mobiele telefoon verschijnen.

CCTV gemakkelijk gemaakt, onze 100% eenvoudige DIY-kits:
Een camerasysteem dat u in enkele minuten zelf kunt installeren! Met onze wifi-kits hoeft u zich geen zorgen te maken over meterslange kabels door muren die leiden naar de NVR. U kunt de camera's plaatsen waar u maar wilt, zolang er maar een stopcontact in de buurt is. Het videosignaal tussen de camera's en de NVR werkt via een op zichzelf staand WiFi-netwerk. Zonder kabels dus!

Hoge kwaliteit:
De camera's kunnen buiten worden geïnstalleerd. Ze zijn volledig waterdicht (IP66) met een uitstekend wifi-bereik tot 300 meter (zonder obstakels). De camera's worden geleverd met 3,6 mm groothoeklens en een ingebouwde infraroodstraler die het mogelijk maakt om in het donker tot 30 meter zicht te hebben. Ze zijn gemakkelijk te plaatsen dankzij de draaibare beugel. Bekijk ook onze infraroodstralers, deze kunnen het nachtzicht uitbreiden tot 130 meter. (CAMIRP5 IR straler 80m en  CAMIRP6 IT straler 130m) Als uw pand erg groot is en u het WiFi-bereik moet uitbreiden, kunt u tot 2 optionele WiFi-repeaters kopen die in tegengestelde richting van de NVR geplaatst kunnen worden. Als u de repeater samen met de kit bestelt, wordt deze gelijk voor u geconfigureerd. U hoeft dan alleen de juiste plek te zoeken en de WiFi-repeater in het stopcontact te steken. Hij zal vandaaruit automatisch het netwerk van de NVR overnemen. WFE1 WiFi-Repeater

Waterdichte aansluitdoos:
De waterdichte IP65 aansluitdoos is ontworpen om de installatie van de camera gemakkelijker te maken en om de voedingsadapter van de camera te verbergen. Ideaal voor plekken waar u de kabel moeilijk uit het zicht kunt werken. JB1 Waterbestendige aansluitbox

Volledig schaalbaar en aanpasbaar:
Met onze WiFi-kits bent u vrij om uw CCTV-systeem precies zo in te stellen zoals u dat zelf wilt. Als u het systeem wilt uitbreiden kunt u op elk moment extra camera's bijbestellen. optioneel extra WiFi camera voor 2MP WiFi Kits De 2MP kit kan tot maximaal 8 camera's en de 8MP kit kan tot maximaal 4 camera's uitgebreid worden. 

Hoge resolutie 2 of 8 megapixels:
Kies tussen kits met een videoresolutie van 2 MP (maximaal 8 camera's) of 8 MP (maximaal 4 camera's). De resolutie van 2 MP, ook wel 1080P of Full HD (1920x1080 pixel) genoemd, is voldoende voor de meeste beveiligingssystemen. Niet goed genoeg? Overweeg dan de 8 MP (4K) -kits die zelfs op afstand de beste scherpe, duidelijke details bieden, meer details tijdens het zoomen tijdens het afspelen, ideaal voor het verzamelen van bewijsmateriaal.

Videocompressie H265, H265 +, H264:
Onze wifi-kits ondersteunen de nieuwste H265- en H264-videocompressie-indelingen. H265 is de meest efficiënte die momenteel beschikbaar is en stelt deze kits in staat om bijna tweemaal zoveel video-opslag te bewaren als H264 NVR's. De IP-camera's van deze kits ondersteunen H265 om videostreams van hoge kwaliteit op te nemen met de minimale bandbreedte-vereiste.

ONVIF (Open Network Video Interface Forum):
U kunt uw IP-producten met een gerust hart bij ons kopen, aangezien DSE lid is van de internationale vereniging ONVIF, die alle belangrijke IP-beveiligingsfabrikanten omvat en de norm stelt voor het communicatieprotocol op dit gebied. In tegenstelling tot andere wifi-kits ondersteunen onze camera's de ONVIF-standaard.

Compatibel met alle monitoren:
De NVR in deze kits wordt geleverd met HDMI- en VGA-poorten om verbinding te maken met een tv of een computermonitor met een resolutie van 1080P Full HD. U kunt alle NVR-opties configureren, live video van alle camera's op het scherm bekijken, inzoomen, opgenomen video's afspelen en zoeken op datum en tijd.

Opnamemogelijkheden; continu, tijdsschema of op beweging:
Onze kits nemen video's op op basis van de instelling die u kiest. U kunt 24/7 opnemen, of slechts een paar uur doordeweeks of gewoon op bewegingsdetectie. U kunt eenvoudig videobeelden zoeken en deze exporteren naar USB-sticks of computers om deze aan de politie of andere autoriteiten te verstrekken. Standaard AVI-indeling kan worden afgespeeld met gangbare videospelers zoals VLC.

Opnemen op een harde schijf tot 8 TB:
Onze wifi-kits slaan videobestanden op een interne harde schijf op. De NVR's worden zonder harde schijf geleverd, vanwege de verschillende schijfgroottes. U kunt elk merk harde schijf met een capaciteit tot 8 TB gebruiken, maar voor een lange levensduur moeten speciale harde schijven voor videobewaking worden gebruikt. Daarom raden wij Western Digital Purple harde schijven voor bewaking aan. Alle kits zijn geschikt voor 3,5 "HDD. Als u een van onze harde schijven samen met de WiFi-kit bestelt, ontvangt u deze geïnstalleerd, geformatteerd en klaar voor gebruik. WD Purple Harde schijven

In overeenstemming met de privacywetten:
De WiFi-kits nemen op de interne harde schijf op totdat het geheugen vol is. Nieuwe bestanden zullen dan de oude overschrijven. Om aan elke lokale privacyregelgeving te voldoen, is het mogelijk om de video-opslag te beperken tot een bepaald aantal dagen en kunnen privacymaskers worden ingesteld om gevoelige gebieden uit te sluiten van bewaking.

Bewakingssoftware IOVEDO.RK:
Met onze gratis IoVedo.RK-software kunt u al onze camera's, NVR's en WiFi-kits via een computer monitoren. U kunt onze software in uw lokale netwerk opnemen, door het IP-adres van het apparaat in te voeren of via internet door het serienummer in te voeren dat wordt ondersteund door onze P2P SERVER. Met de kits kunt u meldingen versturen in geval van alarm. Berichten kunnen via e-mail worden verzonden met de foto van het evenement, evenals pushmeldingen naar mobiele telefoons met onze IoVedo.RK-app. U kunt ook videobestanden uploaden naar FTP-webservers. 

Maak verbinding met uw smartphone:
Met onze gratis DSE APP voor Android- en iOS-apparaten kunt u uw camera's bedienen met een mobiele telefoon of tablet. Opnemen, snapshots maken, inzoomen, bekijk live video, speel online video's af die zijn opgeslagen in het geheugen van de NVR, zoekend op datum en tijd. Met bewegingsdetectie ingeschakeld, kunt u ontvangen push-notificaties naar uw mobiele telefoon sturen.

P2P Cloud-server voor gemakkelijke toegang via WEB:
Dankzij onze gratis P2P-cloudserver, 24/7 online, kunt u onmiddellijk verbinding maken met uw NVR via internet zonder u zorgen te hoeven maken over statische IP, DDNS, port forwarding van de router en andere moeilijke configuraties. Elke NVR wordt geleverd met een ID-code die al is geregistreerd op onze betrouwbare P2P-server. Maak een account aan op de server en upload de ID van uw NVR en scan vervolgens de QR-code op het product.

Videoarchief op WEB Cloud:
Het systeem slaat videobestanden op een interne harde schijf op. Bovendien kunt u via internet bewegingsdetectievideo's opslaan op externe cloudservers. Deze NVR's ondersteunen de cloudservices van Google en Dropbox. Webcloud-opslag is handig om de video's veilig te houden voor het geval de NVR wordt gestolen of beschadigd. Om cloudopslag te gebruiken, moet u een cloudmap verkrijgen bij een van de bovengenoemde providers en vervolgens uw NVR verbinden door de verbindingsgegevens in te voeren. Verwar cloudopslag niet met onze P2P-cloudserver voor eenvoudige webbediening, het zijn twee verschillende dingen.
Webshop gemaakt met EasyWebshop